köpinfo

att köpa en kattunge från S*Tiddlywinks

När en kattunge från Tiddlywinks flyttar hemifrån är den omkring 3-4 månader gammal, en del är äldre då vi går efter varje unges individuella utveckling och behov. Den säljs grundvaccinerad mot kattpest/kattsnuva/ev klamydia (vi använder Purevax RCP/RCPCh 2 ggr), idmärkt med microchip, veterinärbesiktad max 7 dagar innan flytt samt är registrerad i SVERAK (S*Tiddlywinks). Den säljs enligt SVERAKs regler.

Katten ska hållas försäkrad!

Andra vaccinationer, samt djur-pass kan ordnas, mot extra kostnad. Med sig har den lite mat av olika sorter, en filt och några leksaker. Den är även van vid all sorts hantering och vid det dagliga livet i en barnfamilj med hundar.

Kattungarna kan tingas för handpenning när vi utvärderat dom och det kan variera vid vilken ålder det blir. Denna återbetalas inte om köparen drar sig ur. Jag har inget kösystem utan försöker matcha kattunge med rätt familj och jag förbehåller mig rätten att neka köpare utan vidare förklaring.

Avelskatt säljs endast till uppfödare med stamnamn och då självklart med skriftlig överenskommelse, för bägges trygghet.